Je bent hier:
Wie zijn wij? Wat doen we?
Wat doen wij

Neos Zedelgem werkt ieder jaar weer een programma op maat van haar leden uit. Gedurende de wintermaanden ligt het accent voornamelijk op de gastsprekers. Journalisten, professoren, politici of andere deskundige sprekers brengen op een heldere en boeiende manier hun verhaal voor onze leden.
Van zodra de eerste zonnestralen zichtbaar zijn, trekken we er regelmatig op uit. Tijdens onze daguitstappen trachten we het aangename steeds aan het leerrijke te koppelen. Zo kiezen we meestal voor geleide bezoeken en een goed gevuld programma. Maar we genieten evenzeer van een lekker middagmaal of een verfrissende pint op een terras. (Wie graag de conditie onderhoudt, kan deelnemen aan onze fiets- en wandeltochten. Ook hier primeert de goede sfeer op de prestaties.)
Tot slot neemt Neos Zedelgem regelmatig deel aan de activiteiten die door Neos West Vlaanderen of door Neos nationaal georganiseerd worden. De afgelopen jaren hebben we aldus kunnen genieten van André Rieu, diverse operaspektakels in Vorst Nationaal, Helmut Lotti in de Elisabethzaal in Antwerpen, een Europadagje in Brussel, Holiday on Ice in het Antwerpse Sportpaleis, ... Zo kunnen we onze leden tegen scherpe prijzen en met een maximale service laten genieten van deze grote evenementen.
Neos Zedelgem is ook in de gemeente actief. Onze verenging is vertegenwoordigd in de senioradviesraad en de contacten met het cultureel centrum zijn ook veelvuldig. Want met onze 210 senioren hebben we wel degelijk een vinger in de pap als het op 'seniorenbeleid' aankomt.
Het profiel van onze club
- voorzitter: Jaak Versyck 
- aantal leden: 230
- aantal bestuursleden: 10 
- ontstaan in: 1983
- vertegenwoordiging in de gemeente:  Nicole Aneca