Je bent hier:
Jaarprogramma 2022-2023
Jaarprogramma 2022-2023


Neos Veldegem gaat hierbij zijn twintigste jaargang in en dat willen wij samen met jou vieren. Dat doen we met een feestje maar ook door jou een zeer mooi jaarprogramma met een uitgebreide waaier en keuze aan activiteiten aan te bieden. En we zetten vernieuwende stappen: we verhuizen naar Dienstencentrum Veltershof (met parking achteraan, een grote zaal, alles beneden/geen trappen, nieuwe geluid-en beeldinstallatie, Wifi) waar je na de bijeenkomsten nog bij een pintje kan blijven napraten.
Onze ledenvergaderingen zijn meer dan ooit actueel en zeker de moeite waard om bij te wonen. En ook de evenementen van Neos West-Vlaanderen en Neos Nationaal zijn een niet te missen gebeurtenis; altijd moeten we zeggen dat de afwezigen alweer ongelijk hadden.
Alles wordt duurder, maar niet bij Neos Veldegem: we kunnen nog altijd ons lidgeld op 28,00€ houden (25,00€ voor Neos Nationaal en de verzekering en 3,00€ voor Neos Veldegem). Speciale activiteiten zoals onze dagreis, andere uitstappen of culturele activiteiten blijven wij aanbieden aan de democratische kostprijs.
Bij een aantal activiteiten zijn ook niet-leden (familie, vrienden, ...) ook welkom (aangepaste deelnameprijs).
Jij krijgt dus zeker waar voor jouw geld.
En om het allerlaatste nieuws, bijkomende activiteiten en wijzigingen te vernemen kan je steeds op onze website terecht: www.neosvzw.be/veldegem en ook op Facebook vind je onze activiteiten terug.

Het volledige jaarprogramma vind je als je op de link "Jaarprogramma 2022-2023" hieronder klikt, en je kan het daar ook downloaden.

    

Download documenten :
Jaarprogramma 2022-2023