Woordje van de Voorzitter
 
Aan vrienden en sympathisanten,

Geluk daar moet je zelf voor zorgen... zoveel is zondermeer duidelijk. Wij krijgen allen te maken met moeilijkheden en die nemen onverhoeds toe bij het ouder worden.

De recente evolutie van wereldeconomie en overheidsbeleid brengen mee dat velen onder ons de “tering naar de nering“ moeten zetten.

In die omstandigheden is het belangrijk om de goede houvast te hebben om dat geluk te vinden waar je zelf voor moet zorgen.

Neos is zo een houvast en niet voor niets is onze slogan “Neos de mooiste tijd van uw leven“. Laagdrempelig wat de kost betreft biedt Neos Bissegem een programma “voor elk wat wils“. Of je nu 55 of 65 of 75 of ouder bent... wij hebben steeds iets voor u “in petto“. 

In het jaar van de Olympische spelen gingen wij fietsen in Rijsel. Wij bezochten reeds Parijs en Amsterdam met de fiets en onze fotoreportages spreken boekdelen... een groot succes !! Bowling in de winter en Pétanque in de zomer zijn uitgegroeid tot een succesformule. Er wordt ook gereisd... dagreizen, 3 daagse reizen en langere reizen. Door de jaren heen heeft zich hierbij een hechte vriendschap gesmeed tussen de deelnemers... nieuwkomers worden met open armen ontvangen.

Raadpleeg onze programmafolder en neem ook een kijkje op onze website www.neosvzw.be/bissegem. Onze activiteiten houden er steeds rekening mee dat niet iedereen even mobiel is.
Actief blijven is daarom de boodschap voor iedereen. Neos Bissegem heeft een bloeiende kaartersgroep en doet eveneens aan scrabbelen. Er zijn maandelijks (meestal de 3° dinsdag) evenementen waarbij afwisselend plezier, ernst, muziek, theater aan bod komen. Deze worden steeds gevolgd door een koekebrood-maaltijd. Dit gebeuren is steeds gratis, je hoeft enkel éénmaal per jaar je lidgeld (50 €) te betalen.

Neos Bissegem is dus echt een “topper”. Wij zullen u met open armen ontvangen.

Heb je interesse om wat meer over ons te  vernemen:

° Raadpleeg onze website  www.neosvzw.be/bissegem     
° Vraag uitleg aan één van onze bestuursleden
° Vraag onze programmafolder
° Bel mij op 056 35 32 02
 
 
 
21/7/2024
Neos Sunday
31/7/2024
Pétanque
14/8/2024
Pétanque
18/8/2024
Neos Sunday
20/8/2024
Bowling
Zoek:
40 jaar NEOS Bissegem
persbericht n.a.v. 40 jr Neos Bissegem
Lees meer>>