Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Senioren FEST
op 4/9/2022 om 14:00 tot 18:00
Programma:
In 2020 vierde Neos zijn 40 jarig bestaan. Genoeg tijd verloren. De hoogste tijd om mensen terug samen te brengen. Neos bestaat 40+2 jaar en viert dit met een festival waar beleving, verbinding, herkenning, samenhorigheid, enthousiasme en levenskunst centraal staan. Neos FEST brengt 5.000 leden samen in de Lotto Arena om er samenthousiast te genieten van een totaalbeleving met muziek, lekker eten en drinken, de nodige randanimatie, maar bovenal … een feest waar we terug kunnen genieten van elkaar.
De totaalbeleving start al aan jullie voordeur. Een autocar brengt de leden van jullie club naar een restaurant waar we genieten van een feestelijke maaltijd met aperitief. Vervolgens gaat het naar de Lotto Arena, waar ieder vanop zijn eigen zitje geniet van een muzikale namiddag. Neos staat garant voor nét dat ietsje meer. Jullie zullen in de watten gelegd worden!
Op het programma? Talrijke verbindende activiteiten én de nodige muzikale gasten die met hun muziek nostalgie en verbondenheid brengen. Raymond van het Groenewoud, Studio Guga en de Grungblavers zullen elk op hun eigen manier het dak van de Lotto Arena blazen. We maken er samen een feestje van!
Mogen we jullie ook verwachten om met ons mee te vieren?
Prijs:
Categorie 1  35 €
Met Bus & maaltijd 83 €
 
Georganiseerd door:
Neos Nationaal