Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Piv Huvluv verenigt! (komedie)
op 10/3/2023 om 14:00 tot 17:00
Programma:

 Verenigingen, je vindt ze in elke gemeente of stad, in alle kleuren en maten, voor alle leeftijden en doelgroepen. Het zijn stuk voor stuk plekken waar mensen elkaar ontmoeten, samen aan de slag gaan en hierbij heel wat meemaken. Kortom een wereld met een eigen kracht en levendigheid. Daar kunnen we bij Neos van meespreken! 
Comedian Piv Huvluv (artiestennaam van Jan Cattrijsse, °1964, Oostende) vond er het ideale thema in voor een unieke komedie voorstelling die gelanceerd werd naar aanleiding van 100 jaar Cultuursmakers (het voormalige vtbKultuur). In de voorstelling neemt hij ons mee doorheen het wel en wee van zijn eigen verenigingsleven. Welke vereniging kent geen perikelen bij het organiseren van evenementen, voorstellingen of benefieten? Of de zoektocht naar vrijwilligers, het samenstellen van het bestuur en het verkiezen of aanduiden van een voorzitter? De creativiteit die nodig is bij de obligate geldinzamelacties met kaartingen, wafelenbak, tombola en de fondsenwerving via subsidiereglementen met punten en hoe de ‘kas’ goed te beheren. Al dit wordt overwonnen door de camaraderie, de verbondenheid van het vrijwilligerswerk, de gezelligheid en het geloof in de ‘goede zaak’. Want dat is uiteindelijk wat telt voor al die duizenden vrijwilligers die bergen verzetten in Vlaanderen.
Elk verenigingslid zal duimen en vingers aflikken van zoveel hilarische herkenbaarheid. … en uiteraard praten we na en genieten we achteraf samen van een leuke drink.

Plaats: De Valkaart Oostkamp.

Ticket: 27 € incl. drink.

 

Georganiseerd door:
Neos W-Vl
Locatie:
De Valkaart
A. Rodenbachtstraat 41
8020 OOSTKAMP