Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Geen artikels aanwezig.
Terug naar overzicht
PROVINCIAAL PETANQUETORNOOI - Afgelast wegens coronacrisis!
op 18/6/2020 om 10:00 tot 18:00
Programma:

Voor de zevende maal organiseren we met Neos West-Vlaanderen een Provinciale Petanque Tornooi. Ook dit jaar zijn we te gast in Gullegem, bij de plaatselijke petanqueclub. Zij staan in voor de ploegindeling, puntentoekenning, reglement,… De ploegindeling verloopt volledig via de computer. Na iedere ronde wordt de uitslag elektronisch gepubliceerd.
Vorig jaar was een recordeditie, en genoten zowat 126 sportievelingen uit een veertiental clubs van een gezellig tornooi! De essentie van het tornooi is ook dit jaar het sportieve, het vriendschappelijke, de gezelligheid,… maar uiteraard mag een pittig competitieaccentje niet ontbreken. Omwille van de groepsgrootte is het de bedoeling dat iedereen zijn eigen petanque ballen mee brengt. En, aangezien we over buitenterreinen beschikken, duimen we voor mooi weer. De lunch is uiteraard binnen.

Praktisch
Datum: Donderdag 18 juni 2020 vanaf 10u
Locatie: Petanque club Gullegem, Kwadries 78, 8560 Gullegem
Kostprijs: € 23 (Koffie-onthaal, deelname wedstrijd, lunch met drankje, een ijsje in de namiddag en prijzen voor de winnaars).
Maaltijd: Dit jaar kozen we voor warme beenhesp met uitgebreid groenten assortiment, warme en koude sausen en gebakken krielaardappeltjes.

Georganiseerd door:
KUURNE