Welkom op de site van Neos Rekkem

Neos Rekkem is sedert 1 september 2023 in handen van een vernieuwde en enthousiaste bestuursploeg nadat zes bestuursleden die zich jarenlang ten volle hebben ingezet voor de goeie werking van onze club en uit eigen beweging plaats maakten voor jongere mensen.  

Hervé Seys, voorzitter en 12 jaar lid van het bestuur; Willy Kruydt, ondervoorzitter en 12 jaar lid van het bestuur; Marc Coussens, penningmeester en 12 jaar lid van het bestuur; Jetty Vanooteghem, 8 jaar lid van het bestuur; Linda Holvoet, 4 jaar lid van het bestuur en ten slotte Trees Sonneville 27 jaar bestuurslid en secretaris, geven de fakkel door aan het nieuwe bestuur. 

 

 

Volgende bestuursleden verlengen hun lidmaatschap bij het bestuur: Bernard Delaere, Ghislaine Capenol, Christian Vanoverbeke en Bernard Vens. Zij krijgen versterking van Roos Harrie, Nicole Vanden Buverie en Carine Delem.

Mensen uit Rekkem en omgeving die hun vrije tijd graag op een zinvolle en leuke manier willen doorbrengen, zijn welkom in onze vereniging.

Voelt U zich aangesproken, surf dan door onze website en ontdek wat Neos Rekkem allemaal te bieden heeft.

In een overzicht gemaakt door Trees Sonneville, onze ere-secretaris, over de 40-jarige geschiedenis van CRM / Neos Rekkem, (periode 1970 - 2010), heeft zij in naam van het vorige bestuur hulde gebracht aan de stichters, aan de vele besturen, aan de vele vrijwillige helpers, die door de jaren heen, het beste van zichzelf hebben gegeven.

  

Zie Historiek in Fotoalbum.

 

Zie ook onze promofilm: http://www.youtube.com/watch?v=JGJlgmsiiUM

Laatst bijgewerkt op 6 november 2019  ( fotoalbum )

Webbeheerder: Bernard VENS

 

Bezoekers vanaf 1 januari 2012.

15/7/2024
Petanque B
22/7/2024
Petanque B
25/7/2024
Ontspanningsnamiddag
29/7/2024
Petanque B
5/8/2024
Petanque A