Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Neosfestival: Neos 40 jaar
op 4/9/2022 om 14:00 tot 20:00
Programma:

In 2020 vierde Neos haar 40-jarig bestaan. Oorspronkelijk zouden we dit dan ook in 2020 vieren met een groots verjaardagsfeest, of beter een groots seniorenfestival. Door corona werd het uitgesteld naar zondag 4 september 2022 in de Antwerpse Lotto Arena. Het geeft ons des te meer tijd om iets prachtigs uit te werken. We willen een festival creëren dat volop wil inzetten op beleving, verbinding, herkenning, samenhorigheid, enthousiasme en levenskunst.

Op het programma? Reeds aangekondigd: Studio Guga. Stemmenimitator Guga Baúl haalt als vanouds zijn beste stemimitaties naar boven, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zo typerend zijn voor de artiest die Baúl imiteert, dat het lijkt alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, De Kreuners, met een goeie charmante comedysaus.

We zijn te gast in de Lotto Arena en beschikken dus over de nodige ruimte. We hopen maar liefst 5.000 leden op de been te brengen én we hopen alle clubs te mogen verwelkomen om, met de nodige stijl, de volgende tien jaar van Neos in te zetten. Graag tot dan.

Datum: zondag 4 september 2022

Locatie: Lotto Arena, Antwerpen.

Prijs: nog te bepalen 

Georganiseerd door:
Samenwerking Neos Nationaal met alle provincies