Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
St. Moritz - Intersoc
op 27/8/2023 - 5/9/2023
Programma:

St. Moritz, genieten op grote hoogte

In het wondermooie St. Moritz beleef je een berg- en cultuurvakantie tussen de helderblauwe bergmeren en de indrukwekkende bergtoppen van Engadin. Je vindt hier eeuwenoude gletsjers, enorme bergtoppen, spectaculaire bergpassen, verfrissende bergmeren, rijke fauna en flora en zachte zomertemperaturen. In deze regio vind je meer dan 580 km bewegwijzerde wandelpaden. Een groot deel zijn vlakke wegen die langs de verschillende meren in de omgeving lopen.

Bereid je voor op uren wandelplezier.

Enkele mogelijke excursies tijdens deze reis

  • Naar het Italiaanse Comomeer: We steken de grens over voor een schitterende dag op en aan de oevers van het Italiaanse Comomeer. Met de bus rijden we naar Varenna waar we onze boottocht starten. ’s Middags genieten we van een heerlijke lunch in Bellagio.
  • Magische treinrit naar Bergün: Dit traject met de Rhätische bahn maakt deel uit van het Unesco werelderfgoed. In de namiddag trekken we naar Bergün waar we het treinmuseum bezoeken en smullen we van koffie en taart in het Kurhaus.
  • Wijn proeven in wijndomein Casa La Gatta: Op dit prachtige landgoed maken we van nader kennis met de wijnmakerij en proeven we natuurlijk ook uitgebreid van de wijnen en hapjes.
  • Breng een bezoek aan de kaasboer: We schuiven aan tafel bij de Alp Schaukäserei in de schaduw van de Morteratschgletsjer en genieten van een heerlijke kaas en vleesplank met een glaasje witte wijn. Tijdens de lunch kijken we gefascineerd toe hoe de boer zijn kazen maakt

Periode: 27 augustus - 5 september 2023 (10 dagen/9 nachten)

Prijzen: € 1292 p.p. (single toeslag = € 180 p.p.) Als single kan ke ook zonder toelsag mee indien je een verblijf neemt met een kamer met eigen wastafel, tv, haardroger / toilet en douche gemeenschappelijk met 2 andere gasten. Incl. volpension dranken all-in, busreis heen en terug.

Verblijf: Je verblijft in hotel Stahlbad met een overdekt zwembad, een fitnesszaal, sauna en hammam.

Meer informatie of boeken?
St. Moritz Neos - Intersoc Groepsvakanties
Intersoc –Lic. A5654
Haachtsesteenweg 579, PB 47, 1031 Brussel
Vera Verbeeck, vera.verbeeck@intersoc.be
0473/88 11 98

Heb je interesse in een andere reis van Intersoc bezoek dan zeker de algemene website voor neos-leden

Georganiseerd door:
Intersoc
Download documenten:
Flyer