Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Exclusief bezoek aan tuintentoonstelling" IJzerenberg 2022"
op 13/9/2022 om 13:00 tot 17:30
Programma:

Om de drie jaar organiseert vzw IJzerenberg een beeldententoonstelling in het privépark (6 ha) IJzerenberg van de familie Spaas in Herent (bij Leuven). Telkens hebben zij de grootste namen van de hedendaagse beeldhouwers die gedurende drie weekends hun werken tentoonstellen. 

In september 2019 organiseerden we met Neos Vlaams-Brabant voor de eerste maal een exclusief bezoek, waarop we méér dan 400 Vlaams-Brabantse Neos leden mochten ontvangen.  Iedereen was laaiend enthousiast en velen verwachten bij de volgende editie opnieuw te worden uitgenodigd.  Nu de tuintentoonstelling eindelijk terug georganiseerd wordt, hebben we onmiddellijk een datum exclusief voor de Neos clubs uit Vlaams-Brabant kunnen vastleggen.

 

In de tentoonstelling, die loopt van 9 tot 25 september 2022, maak je kennis met het werk van een vijftigtal kunstenaars uit binnen- en buitenland. Nergens in België vind je een grotere concentratie van diverse stijlen en krijg je de kans om de werken van bekende kunstenaars van dichtbij te bekijken en te vergelijken.

Wij hebben op dinsdag 13 september 2022 de ganse namiddag  de toegang tot de tuintentoonstelling exclusief gereserveerd voor Neos leden uit Vlaams-Brabant.  Er zullen gegidste rondleidingen voorzien worden.    

Je kan de ganse namiddag rustig langs de honderden beeldhouwwerken wandelen.  De drank- en eetstanden zullen die namiddag geopend zijn. 

Er zal busvervoer vanuit de ganse provincie Vlaams-Brabant voorzien worden.  Het domein is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met eigen wagen. Er is parking voorzien op het domein en in onmiddellijke omgeving. 

Neem zeker een kijkje op de website  www.ijzerenberg.be waar je kennis kan maken met de deelnemende kunstenaars aan de editie 2022.

Ongetwijfeld zal je begin september ook in de pers geïnformeerd worden over dit grootse evenement.

We zijn er fier op dat we deze exclusieve NEOS NAMIDDAG op nieuw hebben verkregen. 

Ongetwijfeld doen we de vele kunstliefhebbers onder onze leden veel plezier met deze unieke tentoonstelling.

 

 

Enkele praktische weetjes:

Er is geen enkele beperking qua aantal deelnemers!

Prijs: 12 euro pp

Autocarvervoer vanuit opstapplaatsen in Vlaams-Brabant: 16 euro pp. Er wordt per minimum 10 personen 1 opstapplaats voorzien. 

Inschrijven via jullie clubsecretaris en/of penningmeester kan tot en met 5 september 2022. Vanaf deze datum wordt uw inschrijving definitief

Gelieve het aantal deelnemers in éénmaal te betalen via de clubkas op rekening van Neos Vlaams Brabant: BE98 7344 2602 279 met vermelding van de clubnaam, het aantal deelnemers met of zonder busvervoer.

De betaling geldt als inschrijving. Na 5-09-22 worden geen inschrijvingen of annuleringen noch terugbetalingen meer aanvaard

Voor vragen contacteer:

Johny Verhaegen

Coördinator Evenementen/Reizen Neos Vlaams-Brabant

Email: johnyverhaegen@skynet.be

 

 

  

 

 

  

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant
Locatie:
Privépark IJzerenberg
Brusselsesteenweg 129
3020 HERENT