Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Musical "Les Miserables"
op 10/12/2023 om 10:00 tot 18:00
Programma:

Bijna 25 jaar geleden stond de epische musical voor het eerst in België. Het bleek een enorm succes en zorgde voor de doorbraak van het genre als musical bij het grote publiek. Ook de film werd een groot succes.

De vernieuwde, eigentijdse, spectaculaire versie uit Londen van Cameron Mackintosh strijkt dit najaar neer in ons land. Voor deze productie stelde Studio 100 een cast samen met de beste namen uit de lage landen : een combinatie van sterke Nederlandse acteurs aangevuld met Vlaamse namen zoals Jonas Van Geel, Nordin De Moor en Ianthe Tavernier.

 Les Misérables

Stadsschouwburg - ANTWERPEN

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid.
Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Doorheen de jaren bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten.
Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobsedeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden ?

We weten het, het is nogal vroeg, maar voor grote producties moet Neos er steeds vroeg bij zijn… En wij willen present tekenen !
Neos Nationaal kon in de Antwerpse Stadsschouwburg de voorstelling drie maal exclusief voor Neos afhuren en wij willen er bij zijn op zondag 10 december.
Als jij er ook wil bij zijn dan stort je 90 € (voor Neos-leden) of 98 € (voor niet-Neosleden) op onze rekening BE73 4340 0160 6160.

Wij zorgen dus voor tickets en vervoer en verzekering is inbegrepen in de prijs. Stort vóór 14 september en wees er snel bij ! Het uur van vertrek op 10 december laten we tijdig aan de intekenaars weten.

Hoeft het gezegd dat ook deze beroemde wereldmusical een bijzonder niet te mis-sen evenement is ?
 

 

 

Georganiseerd door:
Neos Oost-Vlaanderen