Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Koken met en voor mannen
op 30/11/2023 om 14:00 tot 20:00
Programma:

De laatste jaren zorgden we in ons Neos Ninove-programma voor een workshop of cursus die op één of andere manier toch wel wat in het oog sprong. Denk maar aan de zelfverdedigingscursus voor senioren, yoga, kubben, rugscholing en recenter de cocktail/mocktail-makersworkshop…

Weliswaar zijn zowat 80 % van onze Neos-leden van het ‘zwakke geslacht’, zoals dat door meestal ‘onwetenden’ wordt genoemd, en amper 20 % van ‘mannelijke kunne’. Toch wagen we ons voor die éne keer op het terrein waar heel wat mannen weinig of niets te zoeken hebben  :  de keuken.

    
Koken mèt , voor en onder mannen
 
Donderdagnamiddag 30 november om 14 u (stipt !) 
 
Keuken van Trefpunt Winnik (Par. Centrum) in  Denderwindeke 

Je hoeft echt niks vooraf te kennen, geen keukenprins te zijn, laat staan een eitje te kunnen bakken. Onze lesgever Patrick leert de deelnemers op een plezante manier enkele eenvoudige, zelfs bijzondere gerechtjes te maken en ze, bij een drankje, nog te proeven ook…

Het wordt een leerrijke en bijzondere namiddag waarop onze leden-mannen zeer van harte allemaal welkom zijn.

Inschrijven moet wel vooraf, dus vóór 26 november e.k. door storten van 25 € op onze rekening BE73 4340 0160 6160 van Neos Ninove. Opgepast : max aantal deelnemers is 20 personen !!

Wat breng je mee ? Een schort, een keukenhanddoek, een degelijk keukenmes en je goed humeur…Voor de ingrediënten zorgen wij. ’t Wordt een fijne namiddag !

Georganiseerd door:
NINOVE
Locatie:
zaal Trefpunt Winnik
Parochiaal centrum 1
9400 DENDERWINDEKE