Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Kerstviering en diner
op 14/12/2023 om 11:30 tot 18:00
Programma:

Samen feest vieren bij een heerlijke maaltijd, tijd maken voor het samenzijn met veel vrienden, de dagelijkse zorgen even opzijzetten, gezellig nakaarten over het voorbije en meteen dan ook maar plannen maken voor het volgende jaar, het hoort er allemaal bij…

Ook dit jaar mochten we dus héél véél nieuwe leden bij Neos Ninove verwelkomen en het Neos-Kerstfeest is dan ook een kansmoment om eens écht kennis te maken met elkaar, met vroegere buren of kennissen, allemaal nieuwe vrienden binnen onze Neos-familie… Maar echt, dit mogen jullie niet missen ! 

KERSTFEEST en – DINER

op donderdag 14 december 2023 

We starten traditiegetrouw met een Plechtige Misviering voor onze overleden Neos-leden in de Kerk van Neigem, deze keer om 11u 30. Pastoor Alexander zal voorgaan. Iedereen is daar ook zeker welkom want het is steeds een zeer bijzonder en verzorgd moment… Na de mis-viering begeven we ons naar de schitterende locatie van ‘Het Krekelhof’, Drie Egypten-baan 11 in Gooik. We rijden met eigen wagens.

We verwachten iedereen om 12 u 45 in de ontvangstzaal van ‘t Krekelhof (ingang vooraan) waarna we iets later aan tafel gaan voor een feestelijk Kerstmenu dat, zoals gewoonlijk, bijzonder verfijnd en verzorgd zal zijn.
Nadien is er het bijbehorende en steeds weer aangename dansfeest. Gezellig napraten bij een steviger drankje kan wel natuurlijk…


Ook een jaartje terug vierden we feest met meer dan honderdtwintig Neos-vrienden en lieten onze Neos-kas een flinke bijdrage leveren om het allemaal wat betaalbaar te houden voor ie-dereen en ook als een beetje ‘een Kerstgeschenk’ naar onze leden toe. Ook dit jaar draagt onze Neos-kas dus een flink deel bij en houden we de prijs onveranderd, al is alles een heel stuk duurder geworden. We vallen zoals steeds terug op een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding voor een uitmuntend Kerstdiner, receptie-met-hapjes en alle dranken tijdens het diner inbegrepen…We zorgen ook voor het muzikale entertainment. Kortom een gezellig dagje onder vrienden…

Indien jullie met ons willen meevieren, stort dan 78 € per persoon als Neoslid en 88 € als niet-Neoslid op onderaan vermeld rekeningnummer BE73 4340 0160 6160 en dit vóór 5 december 2022.

 

Kerstmenu 2023

 

Aperitief met  hapjes aan tafel

Prosecco of appel-gembersap 

*

Pladijs ‘op de plancha’

Geprakte aardappel - spinazie en verjus

*

Duroc Batallé

Grondwitloof – pompoen en aardappelkroketjes

*

 Ruim desserten-buffet

*

Koffie en thee

Aangepaste wijnen en water aan tafel

*

Gezelligheid en napraten naar ieders believen… 

Om het plaatsnemen aan tafel te vergemakkelijken kan je het bijgevoegd document met keuzemogelijkheid voor tafelgenoten downloaden en vooraf invullen en terugbezorgen aan secretaris Christiane, Halsesteenweg 28 te Meerbeke of via mail christiane.bicke@gmail.com.
We doen ons best om aan zoveel mogelijk wensen te voldoen. Toch ook graag bezorgen vóór 5 december e.k.

 

 

Georganiseerd door:
NINOVE
Locatie:
zaal Krekelhof
Drie Egyptenlaan
Download documenten:
Tafelvoorkeur