Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Provinciale Neos-wandeling Brakel 25 juli
op 25/7/2024 om 8:00 tot 15:00
Programma:

Zoals elk jaar organiseert ook Neos Oost-Vlaanderen, in samenwerking met een plaatselijke Neos-afdeling -deze keer Neos Brakel-Lierde- een grootse zomerwandeling.

Honderden wandelaars kunnen dan hun hartje ophalen aan drie schitterende wandelroutes, vooraf koffie, tussendoor een drankje en afrondend met aperitief en een overheerlijke lunch.

Ook wij van Neos Ninove doen weer mee...

Neos Brakel organiseert dit jaar dus de Provinciale Wandeldag van Neos Oost-Vlaanderen.

Er zijn drie wandellussen: 6 en 9 en 11 km. De wandelroutes laten jullie kennis maken met de glooiende velden van de streek van de Vlaamse Ardennen. De wandelingen zijn uitgepijld waardoor je de routes volledig op eigen houtje maar natuurlijk ook in groep, met Neos Ninove, kan ondernemen.

Onderweg kom je ook enkele medewerkers tegen die zorgen dat je zeker de juiste kant opgaat.
Bij de start van de wandeling ontvang je een programmaboekje met een kort overzicht van de voornaamste bezienswaardigheden onderweg en de wandelroutes.

Een koffietje om wakker te worden, een verkoelende tussenstop, een glaasje aperitief, een heerlijke lunch en dessert, een programmaboekje, verzekering en een bovenstebest wandelgezelschap, allemaal inbegrepen in de prijs van 31 € per deelnemer of (35 € voor niet-lid).

Het belooft opnieuw een topeditie te worden, zeker weten ! 


We spreken af met de deelnemers om eventueel samen met een aantal wagens te gaan en laten het uur en de plaats van vertrek nog weten aan wie intekent.

We voegen in de extra-bijlage alles toe waarvan je zeker hoort kennis te nemen.


We willen als bestuur onze Neos Ninove-leden een fijne, zonnige en bijzonder deugddoende vakantie toewensen !
 

 

 

Georganiseerd door:
Neos Oost-Vlaanderen
Download documenten:
Brochure