Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Spektakelmusical '14 - '18
op 13/6/2024 om 15:00 tot 19:00
Programma:

Nu komt Studio 100 met een spectaculaire herwerking van dit legendarische musicalspektakel in het ondertussen iconische Pop-Up Theater.
Nieuwe muziek en een aantal verse getalenteerde namen zorgen voor een heel nieuwe dimensie aan het verhaal. Dit zal nog versterkt worden door de indrukwekkende decors, de rijdende tribunes en de levensechte effecten.
 

Vier kameraden laten alles achter en trekken vol goede moed naar het front. Maar al snel worden ze geconfronteerd met de harde realiteit van de Eerste Wereldoorlog...’de Groote Oorlog’...

Een ontroerend verhaal over vriendschap, liefde, maar ook de wrede oorlog. Met topacteurs als Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Peter Van De Velde, Niels De Stadsbader, James Cook, Sandrine Van Handenhove, Marc Peeters en tientallen anderen...in een regie van Frank Van Laecke en muziek van Dirk Brossé...

Dit is een buitenkans om opnieuw een onvergetelijke top-namiddag mee te maken !
Je kan er bij zijn door 76 € (Neos-leden) of 84 € (niet-Neosleden) te storten op rekeningnummer BE73 4340 0160 6160 van Neos Ninove. Storten vóór 10 april 2024 om er bij te zijn !

Het precieze uur van vertrek op donderdag 13 juni op het Gemeenteplein van Meerbeke laten we tijdig weten aan alle intekenaars.

Georganiseerd door:
Neos vzw