Je bent hier:
Terugblik
23-01-2020 Theater comedy - "Alles Goed"
Een fijn-gepenseeld portretje van wereld vol surrealisme…

Drie narren, onder wie een besnorde en een besnaarde, in een perfecte mix van beeld, klank en woord. Een twee uur durende voorstelling die het publiek wakker schudde, amuseerde en deed nadenken.

Bert KRUISMANS, Jan DE SMET en Karl MEERSMAN brachten een ongewone, satirische voorstelling over de grillige wereld, een moeilijk te begrijpen land en doortrappende mensen.  

Bert KRUISMANS is de enige die erin slaagt het fenomeen ‘België’ uit te leggen aan mensen van over de hele wereld. Al was het maar omwille van zijn communautaire fijngevoeligheid. Hij t moeiteloos spelen in Vlaanderen met optreden in Wallonië. En dat wil wat zeggen!

Jan DE SMET kan met zijn jaren ervaring op de planken en 6000 platen in zijn encyclopedische kast, als geen ander putten uit een archief van muzikale eigen-aardigheden. Hij is in deze theatershow de spitse broeder van Bert.

Karl MEERSMAN kent geen gelijke in zijn haarfijn uitgewerkte satirische en handgeschilderde spotprenten. Er is nauwelijks een woord voor wat hij doet en toch slaagt hij erin met milde spot elke week de lezers van Trends en KnackFocus te verwonderen.

 

Klik hier voor de foto's