Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
NAJAARSVAKANTIE IN BAD HOFGASTEIN (Oostenrijk 2021)
op 24/9/2021 - 2/10/2021
Programma:

BAD HOFGASTEIN, IN HET HART VAN DE VALLEI VAN GASTEIN

Een relaxte, een culturele of liever een sportieve vakantie? In het Oostenrijkse dorpje Bad Hofgastein kan het allemaal! Bad Hofgastein maakt deel uit van het gebied Gastein: één dal, drie dorpen en 600 km aan wandelavontuur.

Dankzij jouw verblijf in het Intersoc-hotel heb je onbeperkte toegang tot het wellnessparadijs in het centrum van het dorp met maar liefst 36 000 m² aan spa & wellness. Het water in de wellness is afkomstig uit thermale bronnen

Reis mee

  • van 24 september tot 2 oktober 2021 voor €1043 in all-in (voor een single kamer betaal je €152 extra).

HOTEL ASTORIA

Je logeert in het grotendeels vernieuwde Intersoc-hotel Astoria. Het hotel ligt slechts op enkele minuten wandelen van het grote wellnessparadijs en bevindt zich aan de rand van het gezellige dorp.

ACTIVITEITEN EN WANDELINGEN IN DE OMGEVING VAN BAD HOFGASTEIN

  1. Salzburg, haar binnenstad maakt deel uit van het Unesco werelderfgoed en wordt gedomineerd door barokgebouwen en een middeleeuwse burcht. De stad deed dienst als decor voor de wereldberoemde film `The Sound of Music’ en is de geboortestad van Mozart.
  2. In het geboortehuis van Mozart treed je in de voetsporen van deze beroemde muzikant. Hier groeide hij op, ontwikkelde hij zijn talent en woonde hij maar liefst 17 jaar lang.
  3. Het museum van de Sound of Music, hier ontdek je de echte geschiedenis van de familie Von Trapp. Haal jeugdherinneringen op bij de oude beelden van deze alom bekende familiefilm.
  4. In de zoutmijnen in Hallein wordt zout, ook wel het witte goud genoemd. Het wordt hier al gewonnen sinds de tijd van de Kelten.
  5. Het kasteel van Hohenwerfen is een prachtig kasteel uit de tijd van de middeleeuwen omringd door de Berchtesgaden-Alpen. Het kasteel torent boven het dorpje Werfen uit. Een gids leidt je rond door o.a. de kapel, folterkamer en klokkentoren.
  6. De Krimmler watervallen, een indrukwekkend natuurspektakel waar liters water met een brute kracht naar beneden denderen. Je kan het natuurwonder ook van bovenaf ontdekken door 4 km naar boven te wandelen.
  7. In de Wolfabriek in Ramsau am Dachstein ontdek je hoe de fijnste wol geproduceerd wordt.
  8. Wandeling van Brandebengut naar Biberalm via een liefdevol aangelegd pad van 8 km. Dit pad leidt ons van Brandebengut door een sparrenbos naar de Biberalm. De beklimming wordt nog aangenamer dankzij de poëzie van de plaatselijke auteur Sepp Gruber. Meestal worden de gedichten op speciale en mooie plekken geplaatst. Hou je ogen dus zeker open voor iets bijzonders. Na het oversteken van de Leidalmbach kan je het dal te voet of met de kabelbaan bereiken.

Meer info en inschrijven

Intersoc - Lic. A5654
Vera Verbeeck
Haachtsesteenweg 579, PB 47, 1031 Brussel
tel: 0473 881 198
Email: vera.verbeeck@intersoc.be

Alle informatie en foto's (website):https://intersocgroepsvakanties.be/nl/bestemmingen/bad-hofgastein-neos

 

Georganiseerd door:
INTERSOC EN NATIONAAL