Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Bestuurdersdag in Gooik
op 11/8/2022 om 11:30 tot 19:00
Programma:

   Beste collega’s Neos bestuursleden uit onze provincie Vlaams–Brabant,

  We hebben als Neos bestuursleden twee moeilijk jaren achter de rug. Tegelijk was uw inzet des te groter. Met allerlei initiatieven wisten we het contact met onze leden te behouden met dit jaar zelfs een ledengroei als gevolg.

  Daarvoor wil ons provinciaal bestuur u als bestuurslid op een bijzondere manier danken. Daartoe nodigen we u op donderdag 11 augustus 2022 van harte uit op onze provinciale  bestuurdersdag

  Ook dit jaar hebben wij een prachtig en gezellig programma voor u uitgewerkt. Centraal daarin het mooie, gezellige, muzikale én lekkere Pajottenland!

   Een aantal praktische gegevens:

 § We worden verwacht tussen 11 uur 30 en 12 uur in “’het Krekelhof”.  Een zeer mooie en “lekkere“ locatie in Gooik (Drie Egyptenbaan 11-Gooik), de parel van het Pajottenland. Er is een ruime parking rechtover de zaal. Daar genieten we van een lunch met streekproducten. Voor meer informatie over het Krekelhof neem eens een kijkje op https://www.krekelhof.be/

§ Na de lunch met de bus richting plattelandscentrum Paddenbroek voor een korte wandeling van ongeveer 4 km.

§ Na de wandeling rijden onze bussen terug naar het Krekelhof.

§ Vervolgens genieten wij van een verfrissing en het openluchtoptreden van “Leo & Les Tricastins”.

§ De chef zorgt intussen voor een uitgebreide en lekkere BBQ met uiteraard aangepaste dranken. De samenwerking van het Krekelhof met het sterrenrestaurant Sir Kwinten in Lennik staat garant voor kwaliteit en service!

§ Wij organiseren het busvervoer afzonderlijk voor Oost- en West-Brabant. Zo vermijden wij te lange busritten! Uw club wordt daarover geïnformeerd van zodra de inschrijvingen bekend zijn.

§ De bijdrage in de kosten werd zo laag mogelijk gehouden: 60,00 euro per persoon, alles inbegrepen. Voor het busvervoer betaal je wel 15 euro    extra.

§ Ook de partners van onze bestuursleden zijn zeer welkom.

Inschrijven:

§ Door storting van 60,00 € per persoon tegen uiterlijk 22 juli 2022 door de clubpenningmeester die het globale bedrag per club stort op de rekening van Neos Vlaams-Brabant BE98 7344 2602 2793 met vermelding van “bestuurdersdag”, de clubnaam en het aantal deelnemers.

§ Na deze datum worden geen inschrijvingen meer aanvaard. 

§ Bij annuleringen worden de deelnamekosten niet terugbetaald.

§ De betaling geldt als inschrijving.

 

Nog vragen? Mail het provinciaal secretariaat: vlaams-brabant@neosvzw.be

We hopen oprecht u daar te mogen verwekomen. Het wordt een onvergetelijke collegiale dag om met veel energie het nieuwe werkjaar in te zetten!

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant
Locatie:
Krekelhof
Drie Egyptenbaan 11
1755 GOOIK
Download documenten:
Bestuurdersdag Gooik programma