Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
MelodieŽn voor Miljoenen:- Koningin Elisabethzaal, Antwerpen - 13/11/22
op 13/11/2022 om 16:00 tot 20:00
Programma:

 Ook in 2022 zijn we met Neos te gast in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal waar Neos’ huisorkest Frascati Symphonic ons wederom muzikale pareltjes voorschotelt.

Strauss, Lehár, Schumann, Brahms, Liszt,… Het zijn maar enkele van de vele componisten die zich lieten inspireren door de melancholische en meeslepende melodieën van de zigeuners, tegenwoordig aangeduid met de naam ‘Roma’. Is het hun ongebonden bestaan of zijn het hun eigen gebruiken die Strauss en co zoveel inspiratie gaven? Een regelmatig bezoek aan herbergen waar zigeunerorkestjes zorgden voor sfeer en gezelligheid zal hen wellicht ook niet vreemd geweest zijn. Dit geromantiseerde vrijheidsgevoel is de rode draad doorheen het nieuwste Neos-concert van Frascati Symphonic.

 Laat je meevoeren langs melodieën en klanken uit de Hongaarse poesta, maak een cruise op de Weense blauwe Donau of dein mee op de Moldau vanuit de Bohemer Wouden naar Praag. Een jong, fris wijntje uit een Wiener Weinstube of liever een pittig gekruide goulashsoep? Frascati Symphonic serveert!

 Deelnemen met uw club?

  • Enkel ticket categorie 1: € 39
  • Enkel ticket categorie 2: € 29
  • Supplement busvervoer en warme dagschotel voorafgaand aan de voorstelling: € 34,25/persoon
Georganiseerd door:
Neos vzw
Locatie:
Koningin Elisabethzaal
Koningin Astridplein 20-26
2018 ANTWERPEN