Je bent hier:
Wie zijn wij? Wat doen we?
Wat doen we?

Neos Bassevelde biedt u jaarlijks een waaier van activiteiten. Ontspanning, cultuur, boeiende sprekers, uitstappen... Onder vrienden en op eigen ritme, zoals we het graag hebben.

Journalisten, professoren of andere deskundige sprekers brengen op een heldere en boeiende manier hun verhaal voor onze leden. Maar animatie en muziek komen ook aan bod. O

Onze plaatselijke activiteiten gaan door in de parochiezaal of in Bass'Cul waar we beschikken over een groot scherm en een beamer.

Tijdens onze jaarlijkse uitstap trachten we het aangename steeds aan het leerrijke te koppelen. Zo kiezen wij meestal voor geleide bezoeken en een goed gevuld programma. Maar we genieten evenzeer van een lekkere maaltijd of een verfrissende pint

Tot slot neemt Neos Bassevelde regelmatig deel aan de activiteiten die door Neos Oost-Vlaanderen of door Neos Nationaal georganiseerd worden. Zo kunnen we onze leden tegen scherpe prijzen en met een maximale service laten genieten van deze grote evenementen.

Meer informatie vind je in ons Jaarprogramma. Het jaarprogramma is een overzicht van alle activiteiten die we aanbieden en kan niet alle details bevatten. Meer informatie en aanvullingen krijgen onze leden via de maandelijkse uitnodiging per brief.