Je bent hier:
Fotoalbum
Fietszoektocht Neos Oost-Vlaanderen: Slotbijeenkomst
9 oktober 2020

Aan de fietszoektocht georganiseerd door Neos Oost-Vlaanderen hebben ook heel wat leden van Neos Bassevelde deelgenomen. Op de Coronaproof georganiseerde slotbijeenkomst zijn de juiste antwoorden op de vragen bekend gemaakt en daaruit voortvloeiend ook de winnaars. Er waren intotaal 241 Neos leden afkomstig uit 17 clubs die een deelnemingsformulier ingestuurd hebben. Dit is dan meteen ook het antwoord op de schiftingsvraag. Er waren echter slechts 9 deelnemers die alle antwoorden juist hadden. Dat is toch bijzonder weinig. Dat komt omdat naast het juiste antwoord ook de juiste schrijfwijze telde. Zo waren er een groot aantal deelnemers die wel de antwoorden juist hadden maar niet de juiste schrijwijze!( bv een antwoord in kleine letters waar alles in hoofdletters moest geschreven worden) Zo blijkt dat antwoorden gevonden op het internet afwijkend konden zijn van de gevraagde antwoorden ter plaatse o.a. door de schrijwijze.

Onder de 9 winnaars waren er 3 winnaars van Neos Bassevelde. Dat is toch wel een bijzondere prestatie waar we fier op kunnen zijn!

Onze winnaars : Marc Soens - Christine Verhelst en Agnes Vandevelde

Van harte proficiat aan de winnaars.

De slot bijeenkomst werd afgesloten met een geslaagde voorstelling van voormalig sportjournalist  Rik Vanwalleghem: "Waarom ook mijn schoonmoeder zot is.....van de koers"

Ook volgend jaar zal er weer een fietszoektocht georganiseerd worden. Ditmaal in de streek van Dendermonde. Hopelijk nemen we als Neos Bassevelde weer massal deel!

Voor de juiste antwoorden van de fietszoektocht: Klik Hier

Voor een foto van de winnaars : Klik Hier