Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
CAVALLUNA IN ANTWERPEN
op 25/3/2023 om 14:00 tot 18:00
Programma:

 

Afbeelding met tekst, paard, buiten

Automatisch gegenereerde beschrijvingEuropa’s populairste paardenshow keert terug naar Antwerpen. De nieuwe show ‘Cavalluna –Secret of eternity’ belooft het publiek weer beeldschone paarden, eersteklas paardrijkunst, imposante showscènes boordevol muziek vol gevoel en dit alles verpakt in een fantastisch verhaal.

Het verhaal: Mamey, de mooie dochter van een mysterieuze inheemse stam trekt er op uit in Centraal-Amerika om de steen der eeuwigheidterug te brengen naar de echte eigenaars, haar volk. Op haar reis ontmoet ze de boerenzoon Joaquim die nog niet weet dat hij op dezelfde missie is. Het duo stort zich daardoor op de ruggen van hun paarden in een spannend avontuur. Zullen zij erin slagen het geheim van de eeuwigheid te onthullen?

De sterren op vier benen zorgen opnieuw voor een show vol schoonheid, natuurlijkheid en intense emoties. In combinatie met de beste ruiters van Europa betoveren de edele dieren toeschouwers van elke leeftijd en zorgen met hun elegantie en hun gratie voor een onvergetelijke belevenis.

 

PRIJS: 107 euro. INBEGREPEN: BUSVERVOER EN MAALTIJD.

INSCHRIJVEN TOT 10 JANUARI 2023

REKENINGNUMMER NEOS BASSEVELDE:BE45 1032 2502 2789

Georganiseerd door:
BASSEVELDE