Je bent hier:
Wie zijn wij? Wat doen we?
Wat doen we?

Neos Lovendegem werkt ieder jaar weer een programma op maat van haar leden uit.
Gedurende de wintermaanden ligt het accent vooral op gastsprekers. Journalisten, professoren, politici of andere deskundige sprekers brengen op een heldere en boeiende manier hun verhaal voor onze leden.
Bij sommige gelegenheden zoals Vaderdag, Moederdag of Seniorenweek brengen we meer een amusement programma met zanger of muziek, soms een toneelvoorstelling of een film.
Tijdens de lente en zomer richten we dag- of halve dag uitstappen in en koppelen het aangename aan het leerrijke. Zo kiezen we meestal voor geleide bezoeken en een goedgevuld programma. Maar we genieten evenzeer van een lekker middagmaal of een verfrissende pint op een terras.
Wie graag de conditie onderhoud kan deelnemen aan een fietstocht. De niet fietsers kunnen ons per auto vervoegen om in een gezellige sfeer te genieten van een taartje of een lekkere pannenkoek.
Neos Lovendegem neemt regelmatig deel aan de activiteiten die door Neos O/Vlaanderen of Neos Nationaal ingericht worden. Zo kunnen we onze leden tegen scherpe prijzen laten genieten van grote evenementen.


Neos Lovendegem is ook in de gemeente actief o.a. in de seniorenraad.