Culinaire verrassingsuitstap
op donderdag 20 april 2017, kort verslag

Wat versta je onder een verrassingsreis? Voor Neos Temse is dat alvast gekoppeld aan een culinaire topper. Van bij de start in Temse werd er gegokt op eindbestemming en voor velen was dit toch een complete verrassing: "salons Saint-Germain" in Diksmuide, één van de 33 meesterkoks in België! 

Als extra verrassing zorgden we voor een tussenstop op een parking onderweg, waar we een lekker glaasje cava of een fruitsap konden nuttigen. Rond 12 uur werden we door het vriendelijke personeel verwelkomd met een aperitief en enkele hapjes. Daarna volgden de schotels in een rustig tempo en konden we genieten van zeebaars, parelhoen, asperges en een appeltaartje als dessert. Opvallend was dat er niet op een drankje gekeken werd... een heel vlotte bediening dus. De 55 aanwezigen konden daarna onder een stralend zonnetje nog even kennismaken met de markt van Diksmuide en omgeving. 

Een mooie dag, een heerlijk maal en uitstekend gezelschap...wat moet een mens nog meer hebben. Tot een volgende activiteit!

En kijk ook even in het fotoalbum voor het beeldverslag.