Voordracht MichaŽl Van Droogenbroeck over financiŽn en beleggingen
op donderdag 12 oktober 2017, kort verslag
 

Vandaag kregen we een gekend gezicht op bezoek in Salons Den Oever. Michaël Van Droogenbroeck, financieel journalist bij de VRT, was vandaag onze gast om over financiën en beleggingen te praten. En dat daar interesse voor bestaat bewijst het aantal aanwezigen. Maar liefst 70 Neos-leden waren paraat om de uiteenzetting te volgen.
 
Michaël gaf een deskundige uitleg over spaarboekjes, obligaties, investeren in vastgoed en kunst, goud en bitcoins. Conclusie is dat alles zijn voor- en nadelen heeft en dat een hoog rendement dikwijls gepaard gaat met risico's nemen en dat spreiding heel belangrijk is. In ieder geval was Michaël een heel vlotte verteller die de financiële wereld, objectief en met kennis van zaken benaderde.
 
Nadien was het tijd voor het avondmaal: soep, gebakken aardappelen met kalkoenfilet en een koffie. Tussendoor was er uiteraard heel wat ruimte om een praatje met elkaar te slaan!
 
In elke geval een geslaagde namiddag met heel veel volk, een uitstekende spreker, een lekkere maaltijd en fijne Neos-leden. Zo hebben we het graag!
 
Kijk voor meer foto's in het fotoalbum