Jaarfeest 2018 met statutaire vergadering
op donderdag 22 februari in Salons Den Oever, kort verslag


 
Naar jaarlijkse gewoonte startten wij het nieuwe jaar met ons traditioneel jaarfeest.  Ook deze keer werd het een door iedereen gewaardeerde activiteit.  Met 67 leden genoten we van een culinair hoogstandje.
 
 
 

Omdat onze voorzitter wegens ziekte verstek moest laten gaan werden we verwelkomd door onze ondervoorzitter Eric Geers.  Daarna kregen we uitvoerig verslag over de werking van onze vereniging tijdens het voorbije jaar 2017 door Viviane Pauwels. Het verslag werd door deze vergadering goedgekeurd.  Daarna zat het officiële werk er op en kregen we ook al een voorsmaakje van de activiteiten van 2018.  Er zitten echte toppers bij. 

 

 

We werden culinair verwend met onder meer een heerlijke carpaccio van gevogelte, een kalfsfilet mignon met garnituur en een lekker dessertbordje met koffie.
 
 
 
 
Tussendoor gaf de burgemeester (ook een Neos-lid) tijdens zijn feestrede een overzicht van de belangrijkste verwezenlijkingen van onze gemeente tijdens het voorbije jaar met een blik op de toekomst.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze gezellige bijeenkomst konden we via de geprojecteerde foto’s nog nagenieten van de voorbije activiteiten, fietstochten, reizen…

 
Rond 17:00u trokken de leden mét azalea tevreden huiswaarts.
 
Meer foto's van deze activiteit vind je in het "fotoalbum"