MUSICAL 40 - 45
op vrijdag 2 november 2018, kort verslag

 

 

Met niet minder dan 79 deelnemers uit Temse trokken we naar Puurs, waar de musical 40-45 gespeeld werd. Neos nationaal had een hele dag drie voorstellingen opgekocht, zodat bijna 5000 Neos-leden dit spektakel konden bijwonen. De persberichten waren veelbelovend maar wij, die het met eigen ogen konden aanschouwen, waren overdonderd door het hele gebeuren.

 

 

Het oorlogsverhaal bezorgde ons allen kippenvel met alle emoties die erbij te pas kwamen. De prestatie van de vele bekende acteurs was dan ook ongezien. Bovendien zorgden allerlei spectaculaire acties en technische huzarenstukjes voor een zeer realistisch vertoon. Zelfs de tribunes waren bijna constant in beweging, zodat je, zonder het echt te beseffen, plots aan de andere kant van de zaal en midden in het gebeuren zat.

 

Na de 2 uur durende voorstelling en een staande ovatie hoorde ik vele lofbetuigingen: fantastisch, ongelooflijk, spectaculair, aandoenlijk, pakkend, ontroerend, schitterend, nog nooit gezien... Inderdaad we beleefden een onvergetelijke avond!