Concert 'The Diamonds' in Salons Mantovani
op woensdag 18 september 2019, kort verslag

 

Het jaarlijkse concert in zaal Mantovani in Oudenaarde is reeds sinds 2003 een vaste waarde in ons programma. Met 76 leden hadden we het hoogste aantal in al die jaren dat we deelnamen en meteen ook de grootste groep van Oost-Vlaanderen. Het scenario is klassiek: ontvangst met koffie, optreden van een groep, receptie en daarna een maaltijd.

Voor het optreden hadden ze het dit jaar duidelijk over een andere boeg gegooid. De groep "The Diamonds", bestaande uit vier zangers en 5 muzikanten zorgde voor een schitterend optreden van ruim twee uur. Covers uit de jaren 60-70 werden met veel enthousiasme aan de lopende band gespeeld. Heel wat swingende muziek uit mijn jeugdjaren passeerde de revue en stilzitten was helemaal geen optie.

Velen waren het met me eens: dit was het beste dat we in al die jaren gezien hebben! Om dit te overtreffen zullen ze volgend jaar flink hun best mogen doen. Afsluiten deden we met een warme maaltijd met een drankje en een gezellige babbel! Een topevenement, voor herhaling vatbaar met deze geweldige artiesten!