Welkom bij Neos Zonhoven.

 

Neos Zonhoven is een vereniging van en voor actieve senioren uit Zonhoven en omgeving. Iedereen die zijn vrije tijd graag op een leuke en zinvolle manier wil doorbrengen, is bij Neos Zonhoven aan het juiste adres. Maandelijks organiseren we meerdere activiteiten voor onze leden. Uitstappen, voordrachten, reizen, tentoonstellingen of een concert, ... het komt allemaal aan bod. Op het ritme van de actieve senior en in een gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer.

Voelt u het al kriebelen? Ontdek dan op onze website wat Neos Zonhoven u te bieden heeft! Als u graag aan een van onze activiteiten deelneemt, neem dan contact op met het bestuur van Neos Zonhoven. 

 
23/9/2021
Professor Distelmans
24/9/2021
Musical Daens
18/10/2021
50 jaar reuma mt dr. Jan Remans
In 1969 werd Reumatologie in BelgiŽ erkend als medische specialiteit en stichtte dr. Jan Remans het Reumacentrum te Genk. REUMA is een verzamelnaam van 200 aandoeningen met pijn in ons bewegingsstelsel. Dr. Reumatoloog geeft overzicht van de vooruitgang in diagnose en behandeling over de voorbije 50 jaren en de vooruitzichten over de volgende 10 jaren.
Zoek: