Welkom bij Neos Zonhoven.

 

Neos Zonhoven is een vereniging van en voor actieve senioren uit Zonhoven en omgeving. Iedereen die zijn vrije tijd graag op een leuke en zinvolle manier wil doorbrengen, is bij Neos Zonhoven aan het juiste adres. Maandelijks organiseren we meerdere activiteiten voor onze leden. Uitstappen, voordrachten, reizen, tentoonstellingen of een concert, ... het komt allemaal aan bod. Op het ritme van de actieve senior en in een gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer.

Voelt u het al kriebelen? Ontdek dan op onze website wat Neos Zonhoven u te bieden heeft! Als u graag aan een van onze activiteiten deelneemt, neem dan contact op met het bestuur van Neos Zonhoven. 

 
14/12/2023
Windows 11 deel II
Veel mensen voelen zich onveilig bij het gebruik van een computer of laptop. Wie meer wil weten over de veilige installatie en het gebruik en de Windows 11 is welkom op de lessen over dit onderwerp. In de eerste sessie op 15 november wordt er gekeken wat de nieuwe ontwikkelingen zijn, pictogrammen en paden in Windows 11 enz. In sessie 2 zal het gaan over geluid, muziek en foto’s. Verder leren we chatten in Teams, Zoom enz. Deze twee sessies horen samen. Je bent ingeschreven na storting van € 10voor leden en € 15 voor niet-leden, met vermelding ‘Windows’. De lessen starten om 10 uur in de
12/1/2024
Ledenfeest
19/1/2024
Apps en Smartphone
22/1/2024
Leven in de gevangenis
5/2/2024
ZEPPOS
Kinderen van Zeppos
Zoek: