Je bent hier:
Wie zijn wij?
NEOS Kuringen - Kermt - Stevoort WIE ZIJN WE ?

NEOS AFDELING KURINGEN - KERMT – STEVOORT
Onze Neos afdeling spreekt leden aan in de deelgemeenten van Hasselt
De NEOS afdeling Kuringen – Kermt – Stevoort bestaat sinds 2002
Neos staat voor “Netwerk van Ondernemende Senioren”. Ook U bent een senior en misschien heeft U zin om samen met ons iets te “ondernemen”. Ondernemen betekent bij ons “genieten”.
 
Genieten is niet alleen in een luie stoel neerzitten, maar het betekent ook dynamisch uw tijd invullen, vrienden leren kennen, sociale contacten leggen.
 
Neos kan daar perfect op inspelen via zijn aangeboden programma. Wij organiseren uitstappen, debatnamiddagen, voordrachten, meerdaagse reizen, feestnamiddagen. Wij maken met andere woorden ruimte voor de actualiteit, voor cultuur, voor ontmoetingen in een gezellige sfeer. Bij ons voelt iedereen zich thuis.
 
Wij willen de Senioren van Kuringen – Kermt – Stevoort aanspreken en hen de mogelijkheid geven lid te worden van Neos.  De mogelijkheid bestaat bovendien, vooraleer U definitief beslist lid te worden, een of andere activiteit zelf mee te maken. Een simpel telefoontje volstaat om U voor deze activiteit een uitnodiging op te sturen.
 
Bovendien kunt U steeds terecht bij één van onze bestuursleden en deze personen vindt u in de rubriek "Wie zijn wij". Zij zullen U zeker de nodige inlichtingen kunnen geven.
 
Indien U wenst aan te sluiten kunt U 25€  storten op onze KBC rekening met het nummer 735-0049721-45.

Door  betaling van uw lidgeld bijdrage, bent U in orde met de verzekering, ontvangt U driemaandelijks het nationaal ledenblad en wordt U elke keer persoonlijk uitgenodigd voor onze activiteiten afdeling Neos Kuringen 
 
Kijk ook eens naar de rubriek "AGENDA".
U bent van harte welkom bij onze Neos afdeling.