Neos-lid Jan Nelissen 100 jaar! Vrijdag 20 december 2019

 

Jan Nelissen vierde vandaag - 20/12/2019 - zijn honderdste verjaardag in het Woonzorgcentrum campus Gerkenberg, en Neos Bree, in de persoon van voorzitter Louis Coonen en penningmeester Willy Michels, waren erbij en overhandigden hem een leuke cadeaubon waarmee hij in het cafetaria van de Gerkenberg zijn pintjes kan pakken. Neos Bree heeft immers de beste herinneringen aan Jan als wijkmeester, bestuurslid en ondervoorzitter.

 

Jan werd op gepaste wijze gevierd samen met alle bewoners van de campus. De directeur van het zorgcentrum en burgemeester van Bree Liesbeth Van der Auwera schetsten in hun toespraak de levensloop van Jan. Na vijf vrouwen die op de Welzijnscampus 100 jaar werden, is Jan de eerste mannelijke eeuweling en bewoner die deze gezegende leeftijd heeft bereikt!

Jan was een sportieve jongeman en zijn interesse voor sport toonde hij ook bij het bestuur van Bree SK en als jarenlang lid van de Sport- en Seniorenraad van Bree. Ook bij Neos Bree was Jan erg bedrijvig. In zijn tijd moesten de uitnodigingen van Neos nog aan huis bezorgd worden. Dit om kosten te sparen. Jan deed dat met veel plezier met de fiets. Nu verloopt de communicatie hoofdzakelijk digitaal maar toch brengen we nog altijd 38 uitnodigingen in papieren versie aan huis. Met een paar bestuursleden doen we daar nu met de fiets een dikke 15 km over. Jan heeft Neos Bree dus heel wat postzegels bespaard want in zijn tijd moest hij met zijn ‘velo’ 85 leden bestellen! Hoeveel kilometers heeft hij niet afgelegd in die tijd !!! 

Wij wensen hem van harte proficiat voor zijn rijk gevuld leven en zijn enthousiaste persoonlijkheid en hopen, samen met zijn familie en zijn vrienden van de Gerkenberg, dat hij nog rustig verder mag genieten van zijn oude dag.
Proficiat, Jan en dank voor alles wat je voor Neos Bree betekend hebt.