Nieuwjaarsreceptie, vrijdag 24 januari 2020. Verslag

Full house in Mussenburghof waar 95 leden van Neos Bree elkaar een gezond en gelukkig 2020 wensten met veel Neos-plezier. Voorzitter Louis Coonen heette iedereen hartelijk welkom en bracht een toost uit op een nieuw jaar met veel gezelligheid, vriendschap en verbondenheid. Er werden ook 14 nieuwe leden persoonlijk verwelkomd en de voorzitter stond ook even stil bij de recente inschrijving van het 150ste lid, mevrouw Mariette Thijs-Deckers, waarmee het voor iedereen duidelijk is: onze club kende in 2019 een spectaculaire groei, bijna een verdubbeling van het ledenaantal! 

Deze nieuwjaarsreceptie was meteen ook een statutaire algemene ledenvergadering waarop het financieel verslag van het boekjaar 2019 door Lou Beckers, ondervoorzitter, werd gepresenteerd. Het eindresultaat van afgelopen jaar toont aan dat de club financieel gezond is en dat de centen goed beheerd werden door onze penningmeester Willy Michels.
Via een leuke powerpoint bracht Louis de activiteiten van 2019 in beeld en in herinnering. Guy Beckx, secretaris, blikte dan weer vooruit naar het programma van de eerste helft van 2020 waarin nog een paar toppers op de agenda staan, zoals onder meer de voorstelling Daens, de musical (op 11 juni 2020) waarvoor de inschrijvingen binnenlopen.
Tot slot werd het programma van onze meerdaagse reis naar de Elzas (van 27/09 tot en met 02/10/2020) voorgesteld door Lou (ter vervanging van onze reisexperte Annie Buseyne die verstek moest geven wegens ‘de griep’). Onze bus met 49 plaatsen zal heel snel volzet zijn, leidden we af uit de enthousiaste reacties.
En tussendoor en ook na al de presentaties werd er geanimeerd gebabbeld en gelachen in een hartelijke sfeer van vriendschap en verstandhouding. En 2020 belooft alweer een heel interessant, boeiend en zeker ook plezant jaar te worden voor al onze Neos-vrienden.