Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Provinciale 2024 ontdekkingsreis naar AlbaniŽ en Noord-MacedoniŽ
op 22/5/2024 - 31/5/2024
Programma:

Een 10-daagse reis door het nog weinig bereisde Albanië en Noord-Macedonië

Albanië, gelegen  op het Balkan schiereiland, heeft veel aspecten van de Italiaanse cultuur, maar staat bekend om de vrij unieke eigen cultuur die door de lange afsluiting vrij is gebleven van veel invloeden van buitenaf. Het land kent interessante steden, zoals de hoofdstad Tirana en heeft daarnaast ook een prachtig ruig berggebied. Ruim een derde van het land bestaat uit bosgebieden, moerassen en andere wilde natuur. Het binnenland kent milde zomers maar de kuststreek kent een typisch mediterraan klimaat. Een verrassende ontdekkingstocht met rijke historische en culturele hoogtepunten. 
 
Noord-Macedonië  is een bergachtig land met zestien toppen boven de 2000 meter en meer dan vijftig meren. De regio Macedonië staat al sinds de Oudheid bekend onder die naam. Het maakte onder andere deel uit van het Perzische rijk en het Romeinse rijk. Ohrid is een van de mooiste plaatsen in Noord-Macedonië, met enkele van de beste en culturele bezienswaardigheden en staat ook wel bekend als het ‘Jeruzalem van de Balkan’.
 
Er zijn 2 afreisdata gepland:
De 1ste groep: van woensdag 22 mei 2024 t.e.m. vrijdag 31 mei 2024
De 2de groep van zondag 2 juni 2024 t.e.m. dinsdag 11 juni 2024

Wil je deze unieke reis mee beleven? 
Inschrijven via de website van KAMAAN Reizen:

Inschrijvingsformulier Albanië en Noord-Macedonië
 
Of wil je meer informatie? Neem contact op met limburg@neosvzw.be of met KAMAAN Reizen tel: 0476/88 88 57 email adres: info@kamaanreizen.be
 
Georganiseerd door:
Neos Limburg