Je bent hier:
Links
Center Parcs
 

 Welkom in Center Parcs

Er even tussenuit samen met je partner, een vriend(in) of een groepje vrienden? Wat dacht je van een (mid)week overnachten in een compleet ingerichte cottage midden in de natuur? Ontspan tijdens een bezoek aan de Wellness, zoek het warme bubbelbad op in de Aqua Mundo,… Maar vooral, ontdek prachtige natuurgebieden tijdens een wandel- of fietstocht, geniet van de zalige rust, neem plaats op een tropisch terras (ook in de winter!) en relax.

Center Parcs alleen voor jonge gezinnen? Zeker niet! Buiten de schoolvakanties geniet je in alle rust van de natuur, maar ook van alle faciliteiten, zoals verhuur van fietsen (ook e-bikes), een supermarkt voor je dagelijkse inkopen, restaurants voor het ontbijt tot het avondeten. Een maaltijd laten leveren aan je cottage of zelf koken in de keuken van je cottage, het kan allemaal!

Dankzij jouw Neos lidmaatschap geniet je van een mooi voordeel voor geselecteerde parken in de mooiste regio’s van België, Nederland, Frankrijk en Duitsland:  tot – 45% korting!


Tot -45% korting!

Als NEOS lid geniet u van een extra voordelig verblijf bij Center Parcs:

·           Midweek   (ma – vr) 45% korting  +  GRATIS voucher t.w.v. € 25 , te besteden tijdens uw verblijf

·           Week   (ma – ma, vr – vr) 40% korting  +  GRATIS voucher t.w.v. € 25 , te besteden tijdens uw verblijf

·           Weekend   (vr – ma) 35% korting

·           EXTRA voordeel:  kies gratis de ligging van uw cottage (normaal: € 33)!

 

Geldig voor Comfort of Premium cottages van 2 tot 6 personen in Erperheide (B), De Vossemeren (B), Les Ardennes (B), Park De Haan (B), De Kempervennen (NL), Het Meerdal (NL), Het Heijderbos (NL), Limburgse Peel (NL), Port Zélande (NL), Park Eifel (D), Park Hochsauerland (D) en Le Lac d’Ailette (F) voor een selectie van aankomsten buiten schoolvakanties/feestdagen t.e.m. 26 september 2022.

Info & boekingen:  www.centerparcs.be/neos  of bel  070 220 330   (€ 0,30/min.)  met vermelding van uw NEOS-voordeel.