Je bent hier:
Agenda Nationale agenda
Terug naar overzicht
Festivaria : 'Singin' in the rain' - Overmere - zondag 21/8/22
op 21/8/2022 om 20:30 tot 23:00
Programma:

Datum: zondag 21 augustus 2022
Locatie: Donkmeer, Berlare
Prijs:
- Ticket: € 41
- Supplement busvervoer en maaltijd: € 34,25
Organisator: Neos Nationaal
----------------
Al 35 jaar combineert Festivaria het vuur van de liefhebber met de passie van de grootste musicaltalenten. Het resultaat? Unieke muzikale spektakels op een van de mooist gelegen openluchttheaters van Europa. Het ‘theater op het water’ staat gekend voor straffe acteerprestaties, een mix van enthousiaste professionals en vrijwilligers, technisch hoogstaande decorconcepten en spectaculaire effecten. Deze zomer brengt Festivaria één van de grootste musicalklassiekers naar Vlaanderen: Singin’ in the Rain.

Festivaria neemt je mee naar het swingende Hollywood van de jaren twintig. Maak kennis met Don Lockwood en Lina Lamont, twee supersterren van de stomme film. Volgens de studio een dolverliefd koppel, gewoon goeie vrienden volgens Don. Ze spelen de ene succesproductie na de andere. Totdat de geluidsfilm zijn intrede doet… Diva Lina blijkt een vreselijke stem te hebben. Kathy Selden – het échte lief van Don – mag haar in het grootste geheim dubben. De jaloezie stijgt ten top. Kan Lina het hart van Don alsnog veroveren? Blijft ze een vedette of valt ze live door de mand?

Singin’ in the Rain werd gekroond tot beste muziekfilm ooit. De musicalbewerking van de film is dan ook een feest voor het oog en het oor. De topcast die gaat zingen en dansen in de regen? Michiel De Meyer (Don Lockwood), Daphne Wellens (Kathy Selden), Hilde Van Wesepoel (Lina Lamont) en Nordin De Moor (Cosmo Brown). Zet hen in een prachtig decor met de nodige kostuums, kapsels, klank en lichtshow en je weet dat dit wederom een spektakel wordt dat iedereen moet gezien hebben!

Georganiseerd door:
Neos vzw