Je bent hier:
Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Neos, netwerk van ondernemende senioren, is in de eerste plaats een plek waar het leuk is om samen te komen. Want minstens even belangrijk als de activiteit , is de gezelligheid. Je ontmoet er vrienden, leert er nieuwe mensen kennen, haalt herinneringen op, praat wat bij... Zo voelt iedereen zich meteen thuis en wordt Neos binnen de kortste keren een echte vriendenkring.

In elk van onze plaatselijke afdelingen is een bestuursploeg van vrijwilligers actief. Zij zijn uw persoonlijk aanspreekpunt en voelen perfect aan wat hun leden willen en spelen daar naadloos op in. Met een gevarieerd en attractief clubprogramma als resultaat.

Bovenop de vele plaatselijke activiteiten kan je als Neos-lid deelnemen aan de grootste culturele evenementen of aan bijzondere reizen. Toneelvoorstellingen, klassieke concerten, KIDconcerten,... Met Neos zit je altijd op de eerste rij.

Neos biedt haar leden een volledige service: we zorgen voor de beste plaatsen, regelen busvervoer en organiseren een lekkere maaltijd. Zo geraak je op een minimum aan moeite op die plaatsen waar je altijd al wilde zijn.