Je bent hier:
Wie zijn wij?
Wie zijn wij ?

Neos staat voor "Netwerk van Ondernemende Senioren"


 Netwerk - het werkt als een net dat door de knopen stevig wordt gemaakt en wijst naar samenwerking, naar de inzet van senioren voor elkaar en naar de verbondenheid die we nastreven. 

Ondernemend - duidt op het actieve aspect. Neos-leden vrezen geen uitdagingen, zijn dynamische mensen met zin voor initiatief, en houden ervan hun vrijgekomen tijd op een zinvolle manier in te vullen.

Senioren - dé aanspreektitel bij uitstek voor onze leden.  Niet meer betrokken bij het dagelijks arbeidsproces stellen zij hun kennis, hun kunnen en hun creativiteit graag ten dienste van het "netwerk" van de leden met hun zeer verscheiden wensen en verlangens.

 Deze formule valt kennelijk in de smaak,  want Neos is verspreid over heel Vlaanderen en samen met Vlaams-Brabant, één van de snelst groeiende seniorenverenigingen.  Dit geeft aan Neos niet alleen een provinciale maar tevens nationale dimensie en uitstraling. 

Neos Vlaams-Brabant is opgericht in 1980 en het provinciaal bestuur telt 10 bestuursleden waarvan u de namen in de rubriek "Bestuur" kan terugvinden.