Je bent hier:
Fotoalbum
Een paar foto's zeggen zoveel meer!

MEDEDELING : NEOS VLAAMS-BRABANT MAAKT FOTO’S VAN SOMMIGE ACTIVITEITEN. DEZE FOTO’S WORDEN OP DE WEBSITE VAN NEOS Vlaams-Brabant GEPUBLICEERD EN ZIJN VRIJ TOEGANKELIJK. 

PERSONEN DIE NIET WENSEN DAT EEN FOTO WAAROP ZIJ STAAN AFGEBEELD, OP DE WEBSITE VAN NEOS VLAAMS-BRABANT WORDT GETOOND, KUNNEN DIT BIJ HET BESTUUR MELDEN.

 Werkjaar 2019-2020

WANDELING DILBEEK - BRUEGELWANDELING 26.09.2019

De deelnemers waren onder de indruk van het landschap en hoe Bruegel het zou hebben gezien. Hedendaagse kunstwerken komen echt tot hun recht.Na de wandeling was er een heerlijke Bruegelmaaltijd.

Klik hier om de foto's te bekijken

 

PARKTENTOONSTELLING IJZERENBERG  17.09.2019

In het privépark van de familie Spaas in Wilsele konden we de werken van een vijftigtal bekende hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland bewonderen. Prachtig !

Klik hier om de foto's te bekijken

 

Werkjaar 2018-2019

BESTUURDERSBORREL 23.08.2019

Bestuursledenborrel: opleiding en welkom voor nieuwe Vlaams-Brabantse bestuursleden, Kastanjehof Lubbeek 23 augustus 2019

Klik hier om de foto's te bekijken

 

BESTUURDERSDAG LIER 08.08.2019

134 bestuursleden namen deel aan de bestuurdersdag in Lier. In de voormiddag wandeling door Lier en inde namiddag een boottocht op de Binnennete en een bezoek aande St-Gummaruskerk en schatkamer en dit alles onder een stralende zon. 

Klik hier om de foto's te bekijken

 

WANDELING OPWIJK 04.06.2019

Keuze tussen 3 wandelingen :4 km, 8 km en 10 km onder leiding van ervaren gidsen onder een aangename zon. Daarna smullen van broodjes en een biertje.

Klik hier om de foto's te bekijken

 

WANDELING ZOUTLEEUW 25.04.2019

130 wandelaars genoten van het prachtige natuurgebied "De Vinne" in Zoutleeuw. Er waren wandelafstanden van 3,5 km, 5,5 km en 8 km met goede gidsen.

Klik hier om de foto's te bekijken

 

WANDELING AVERBODE 14.02.2019

Het zonnetje was van de partij en de vele deelnemers genoten volop van de mooie wandeling. Met dank aan Paul Dillen, Daniel Hautera en Linda Lamont voor de mooie foto's

Klik hier om de foto's te bekijken

 

PROVINCIALE FINALE QUIZ 18.01.2019

Leuke vragen, soms moeilijk soms eenvoudig, veel discussies in de deelnemende teams. Alle ploegen in de uitslag dicht bij mekaar. Winnaar : Neos Diest !!

Klik hier om de foto's te bekijken

 

DEX tot de 2de macht

Geslaagd optreden van Barbara Dex die de liedjes van haar vader op een schitterende manier vertolkt

Klik hier voor de foto's

 

Provinciale wandeling Bierbeek 09.10.2018

Onder een lekker zonnetje maakten we kennis met Bierbeek. Neos Bierbeek zorgde voor een mooie wandeling langs een oude vierkantshoeve, door de velden en een deel van Meerdaelbos. De pastamaaltijd na de wandeling smaakte overheerlijk.

   Klik hier voor de foto's