Welkom op de site van Neos Oost-Vlaanderen

Neos Oost-Vlaanderen is een vereniging van en voor actieve senioren uit Oost-Vlaanderen en omgeving. Iedereen die zijn vrije tijd graag op een leuke en zinvolle manier wil doorbrengen, is bij Neos Oost-Vlaanderen aan het juiste adres. Maandelijks organiseren we meerdere activiteiten voor onze leden. Uitstappen, voordrachten, reizen, tentoonstellingen of een concert, ... het komt allemaal aan bod. Op het ritme van de actieve senior en in een gemoedelijke, vriendschappelijke sfeer.

Voelt u het al kriebelen? Ontdek dan op onze website wat Neos Oost-Vlaanderen u te bieden heeft! Als u graag aan een van onze activiteiten deelneemt, neem dan contact op met een bestuurslid van Neos Oost-Vlaanderen. U vindt onze contactgegevens onder de rubriek 'Wie zijn wij'. 

 

28/9/2020
Provinciale reis MOSKOU & ST-PETERSBURG (Onder voorbehoud corona)
De meerdaagse reis naar Moskou & Sint-Pietersburg biedt een unieke cultuurbeleving van de Russische ziel, historiek en architectuur. Volledig op kwalitatieve maat gesneden voor Neos, in samenwerking met reispartner CTT. Vliegtuigreis, verblijf in twee viersterrenhotels in hartje centrum, Nederlandstalige gidsen.
15/10/2020
THE ROY ORBISON STORY –15/10/20 - CC De Plomblom, Ninove (afgelast owv corona)
24/11/2020
De Frivole Framboos - 24/11/20 - CC De Plomblom, Ninove
4/2/2021
Goochelaar NICHOLAS ARNST – 4/2/21 - GC De Wiek, Zele
8/4/2021
Toneel 'Assisen III - ‘De wurgmoord' - 8/04/21 - Leietheater Deinze
Zoek: