Je bent hier:
Terugblik
16-10-2018 Louis NEEFS, wat een leven !

Louis NEEFS is één van onze grootste en bekendste Vlaamse zangers, populair bij jong én oud. Met zijn warme, karakteristieke stem liet, hij ons zijn evergreens na die we nog altijd volop koesteren en meezingen.

Hij zou tachtig zijn geworden. Als eerbetoon brachten zus Connie NEEFS en zijn nichtje Hannelore, samen met musicalster Hans Peter JANSSENS, het onvergetelijke programma "Louis NEEFS, wat een leven" op de planken.

Tijdens dit muzikaal verhaal zongen ze niet enkel Louis' onvergetelijke liederen, maar ook die van vrienden en collega's die zijn pad kruisten zoals Bobbejaar SCHOEPEN, Jo LEEMAANS, Rocco GRANATA, Jacques RAYMOND, Ann CHRISTY en Rudy CARRELL.

Verder was er ook aandacht voor de idolen uit zijn platenkast, met repertoire va Nat King COLE, Frank SINATRA, Toots THIELEMANS en de vele sterren die hij op festivals leerde kennen, zoals Sandy SHAW, Nathalie COLE en vele anderen.

De eerste recensies logen er niet om : hartverwarmend programma, onvergetijjke liedjes, prachtige stemmen, kortom een rollercoaster aan emoties.

Onder begeleiding van briljante muzikanten en doorspekt met mooie anecdotes en sprekende beelden, was dit een provenciaal evenement dat niet te missen viel !

Klik hier voor de sfeer-foto"s