Je bent hier:
Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

50+ en al dan niet met pensioen, en op zoek naar nog nieuwe uitdagingen, nieuwe ontmoetingen, gezelligheid en boeiende activiteiten.

Waarom lid worden van Neos Kalmthout-Essen?

Bij Neos blijf je altijd op de hoogte door unieke voordrachten, bedrijfsbezoeken en culturele wandelingen, fietstochten en uitstappen.

Door het feit dat we ook provinciaal en Nationaal georganiseerd zijn zitten we op de eerste rij voor grote culturele evenementen in Vlaanderen. We zorgen dan ook voor busvervoer en een maaltijd.

Bij Neos houden we van gezelligheid en samen tafelen. Genieten van een hapje en een drankje, bijpraten met gelijkgestemden. Zo kan je jeugd- en andere verhalen met elkaar delen.

Onze unieke sfeer wordt gedragen door vrijwilligers. Onze bestuursleden zorgen voor een warm onthaal.

Onze belangen worden ook behartigd door onze aanwezigheid in de Senioren Adviesraden van Kalmthout en Essen. Via Neos Nationaal zijn we ook vertegenwoordigd in de Vlaamse ouderenraad en ook op Europees niveau, waar Neos standpunten formuleert en verdedigt.

Solidariteit en engagement zitten in het DNA van Neos. Door mee te doen aan Nationale sociale en duurzame projecten, leveren we ook een bijdrage aan de maatschappij.

Als je nog vragen hebt na het lezen van deze tekst en alvorens een keuze te maken, neem dan contact op met Magda Van Eekelen. Zij is verantwoordelijk voor het ledenbeheer in onze club: 03/ 667 30 95 of per mail: magdavanoevelen@skynet.be.