Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
40 jaar NEOS
op 4/9/2022 om 10:00 tot 19:00
Programma:

NEOS 40 jaar +2 FEST

Genoeg tijd verloren. De hoogste tijd om mensen terug samen te brengen. Neos bestaat 40 + 2 jaar en viert dit met een festival waar beleving, verbinding, herkenning, samenhorigheid, enthousiasme en levenskunst centraal staan. Neos FEST brengt 5.000 leden samen in de Lotto Arena om er samenthousiast te genieten van een totaalbeleving met muziek, lekker eten en drinken, de nodige randanimatie, maar bovenal … een feest waar we terug kunnen genieten van elkaar.

De totaalbeleving start al aan jouw voordeur. Een autocar brengt ons naar een restaurant waar we genieten van een feestelijke maaltijd met aperitief.

Vervolgens gaat het naar de Lotto Arena, het gezellige broertje van het Antwerpse Sportpaleis, waar ieder vanop zijn eigen zitje geniet van een muzikale namiddag.

Neos staat garant voor nét dat ietsje meer. Jullie zullen in de watten gelegd worden!

Op het programma? Talrijke verbindende activiteiten én de nodige muzikale gasten die met hun muziek nostalgie en verbondenheid brengen. Raymond van het Groenewoud, Studio Guga en de Grungblavers zullen elk op hun eigen manier het dak van de Lotto Arena blazen.

Presentatie Bieke Ilegems en Eric Goossens.

We maken er samen een feestje van!

Graag uw deelname bevestigen door overschrijving van € 85.00 p.p. op rekening  van NEOS Kalmthout-Essen met vermelding van de code FEST.

.

 

Georganiseerd door:
NEOS Nationaal