Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Meerdaagse cruise op de Seine
op 21/10/2021
Programma:

Meedaagse cruise op de Seine

We vertrekken met een luxe autocar*** van de firma Lauwers vanuit Essen en Kalmthout richting Parijs en maken onderweg een tussenstop in Provins, een opmerkelijk goed bewaarde middeleeuwse stad waar we na aankomst een fikse wandeling maken in het centrum en in de namiddag genieten we van een prachtig spektakel. We checken in op ons cruiseschip MS Renoir***** voor onze boottocht op de Seine.

We varen ‘s nachts richting Honfleur.

In de voormiddag van de tweede dag komen we aan in Les Andelys waar we met de autocar een bezoek brengen aan het kasteel van Martainville. Na het diner varen we door naar Honfleur.

De derde dag bezoeken we in de voormiddag Honfleur en in de namiddag verkennen we de Cote d’Albâtre, de kliffen en dorpjes in de buurt van Etretat. ’s Avonds vertrekken stroomopwaarts naar Rouen.

Rouen is een prachtige historische stad, voornamelijk bekend om Jeanne d’Arc. We maken een excursie langs de abdijenroute en na lunch verkennen we de stad. Na het diner varen we verder richting Parijs.

In de loop van de namiddag komen we aan in Parijs. In de namiddag maken we een wandeling in de stad. ’s Avonds behoort een “cruise van Parijs by night” tot de mogelijkheden.

Na het ontbijt vertrekken we met de autocar terug richting België met een tussenstop in Amiens waar we een wandeling maken met een bezoek aan de prachtige kathedraal. Onze laatste stop is in Naours waar we een bezoek brengen aan een heuse ondergrondse stad.

 

We maken deze reis met het 5-sterrren-anker cruiseschip MS Renoir met salon, bar en dansvloer en een gezellig restaurant. Het schip biedt ruimte voor 110 passagiers.

Volpension vanaf de 1e dag het ontbijt t.e.m. lunch op de 6e dag. Alle diners zijn aan boord. Alle dranken aan tafel e-als aan de bar zijn inbegrepen.

We worden begeleid door een Nederlandstalige-gids en maken gebruik van een audio-guide systemen.

Wanneer: 25 tot 30 sept 2021 - 6 dagen/ 5 nachten

Richtprijs: ca. € 1200,00 op basis van 2 pers. kajuit.

Toeslag eenpersoonskajuit: ca.€ 400,00.

Toeslag bovenkajuit: ca. € 145,00 (op voorwaarde van beschikbaarheid).

Hoe inschrijven?

Vermits we nu niet weten wat de coronasituatie in september zal zijn, zijn we met de reisorganisator overeengekomen om met een inschrijvingslijst te werken zonder voorschot. Als we in de loop van september zeker zijn dat de reis doorgaat krijgt u bericht van de juiste prijssetting en reisinformatie. De reisorganisator neemt dan contact op voor de betaling van het saldo.

 

U kan zich nu al telefonisch of elektronisch (e-mail) inschrijven via ons secretariaat. Vergeet niet te vermelden welke optie uw voorkeur heeft: dubbel, single of twin (met opgave naam partner).of via dit inschrijvingsformulier.

 

Georganiseerd door:
KALMTHOUT