Je bent hier:
Agenda Clubagenda
Terug naar overzicht
Luxe boottocht Drimmelen - Rotterdam *
op 26/9/2022 om 8:00 tot 21:00
Programma:

Rotterdam behoort tot de top 10 van de te bezoeken steden! Wie aan Rotterdam denkt, denkt aan futuristische architectuur, kunst, de haven en de vele horecazaken en winkelmogelijkheden.

Vanuit onze optstapplaats (Kalmthout 8u15 en Essen 8u30) vertrekken we met een luxe autocar naar Drimmelen.

In Drimmelen stappen we aan boord van de Zilvermeeuw en nemen plaats in de foyer of we zoeken een plekje op het panoramadek om te genieten van de zonnestralen tijdens deze rondvaart. We genieten eerst nog van een koffie met croissant en jam. Om 11 uur worden de trossen losgegooid.

Deze mooie vaarroute vanuit de Biesbosch biedt een uitzicht op de mooiste natuurgebieden, wat prachtig wordt afgewisseld met de sky-lines van diverse steden. U krijgt tijdens deze rondvaart het beste van beide werelden te zien.

Onze gids zal tijdens onze tocht het een en ander vertellen over de omgeving waar doorheen wordt gevaren, waardoor de tocht ook zeer informatief is.

Om 13u krijgen we een heerlijke scheepslunch geserveerd.

Huisgemaakte soep - Vijf soorten brood, krentenbrood, cake en kruidkoek - Vier soorten vleesbeleg - Vier soorten kaas - Paté, een warme snack, huzarensalade, kip/kerriesalade en eiersalade - Diverse zoet beleg - Koffie en thee naar believen

In de namiddag naderen we Rotterdam en genieten we van de prachtige skyline van deze moderne wereldstad.

Omstreeks 16u komen we aan in Rotterdam, bewonderen we de Erasmusbrug en de Rotterdamse haven. Wie wil kan met de gids nog een korte stadswandeling door het centrum van Rotterdam doen, wie liever gaat shoppen een tip: de oude Markthallen.

Omstreeks 18u00 verlaten we deze schitterende metropool. Zoals u ziet gaan genieten en kennis opdoen hand in hand tijdens deze mooie daguitstap!

Je kan inschrijven door storting van €69,50 op onze rekening BE32 4024 5394 1102 met de vermelding “Drimmelen” en dit ten laatste op 16 september.

Reisleider: Ingrid Antonissen +32 475 860 922

Georganiseerd door:
KALMTHOUT
Locatie:
Drimmelen - Rotterdam
Boottocht
3011 PA Rotterdam
Download documenten:
Flyer Skyline Rotterdam.pdf