Je bent hier:
Documenten
Documenten en formulieren

Via deze sektie kan u invulformulieren en club-documenten inkijken en/of downloaden op uw computer.

De formulieren zijn beschikbaar via een snelkoppeling.

De documenten zijn beschikbaar in de bijlage onderaan.

 

Indien u een invulformulier wil invullen klikt u op de snelkoppeling (rode onderlijnde tekst). Er opent zich dan een venster in uw browser. Vul de verplichte velden in en klik op "verzenden".

Indien u een document wil dan klikt u op de betreffende bijlage. Het document wordt dan in pdf-formaat geopend in een venster van uw browser waar u het kan lezen, bewaren of afdrukken op uw drukker.

 

Formulieren:

 

Registratie inschrijving meerdaagse naar Montenegro en Albanië

 

Download documenten :
Persoonlijke fiche Neos-reiziger
Folder Meerdaagse Montenegro&AlbaniŽ
NEOS 40 + 2

NEOS 40  +2 jaar FEST

Genoeg tijd verloren. De hoogste tijd om mensen terug samen te brengen. Neos bestaat 40 + 2 jaar en viert dit met een festival waar beleving, verbinding, herkenning, samenhorigheid, enthousiasme en levenskunst centraal staan. Neos FEST brengt 5.000 leden samen in de Lotto Arena om er samenthousiast te genieten van een totaalbeleving met muziek, lekker eten en drinken, de nodige randanimatie, maar bovenal … een feest waar we terug kunnen genieten van elkaar.

De totaalbeleving start al aan jouw voordeur. Een autocar brengt ons naar een restaurant waar we genieten van een feestelijke maaltijd met aperitief.

Vervolgens gaat het naar de Lotto Arena, het gezellige broertje van het Antwerpse Sportpaleis, waar ieder vanop zijn eigen zitje geniet van een muzikale namiddag.

Neos staat garant voor nét dat ietsje meer. Jullie zullen in de watten gelegd worden!

Op het programma? Talrijke verbindende activiteiten én de nodige muzikale gasten die met hun muziek nostalgie en verbondenheid brengen. Raymond van het Groenewoud, Studio Guga en de Grungblavers zullen elk op hun eigen manier het dak van de Lotto Arena blazen.

Presentatie Bieke Ilegems en Eric Goossens.

We maken er samen een feestje van!

Graag uw deelname bevestigen door overschrijving van € 85.00 p.p. op rekening  van NEOS Kalmthout-Essen met vermelding van de code FEST.