Je bent hier:
Agenda Clubagenda

 

 

NEOS RUISELEDE

Provinciale Fietszoektocht van 1 mei tot 1 oktober 2024
op 30/9/2024 om 9:00 tot 20:00
Programma:

De zomerse dagen zijn in zicht, het is terug tijd voor een fijne  fietszoektocht. Ook dit jaar stippelde de werkgroep, met Ray Clincke, een mooie door fietsknooppunten uitgestippelde route uit van 40,2 km. Langs het parcours zijn er 10 stopplaatsen waar er al dan niet geniepige vragen worden gesteld. Dit jaar werd er gekozen voor de streek tussen Veurne en Diksmuide. De hoofdstartplaats is aan de kerk van Nieuwkapelle waar er voldoende parking is. Andere startplaatsen met voldoende parking worden vermeld in de brochure met preciese GPS-gegevens.

De fietsbrochure met alle info over het traject, de horeca en picknickplaatsen die we passeren, de stopplaatsen met de wedstrijdvragen…. kost  € 3,- per stuk. De wedstrijdpagina in de fietsbrochure bevat een unieke, originele Neos stempel. Enkel deze exemplaren zijn geldig, kopieën tellen niet.

Deze fietsbrochure kunnen jullie bestellen door storting van 3 euro per brochure op rekening nummer BE55 8601 0367 9844 van Neos Ruiselede (Enkel voor leden Neos)

Georganiseerd door:
RUISELEDE