Je bent hier:
Wie zijn wij? Wat doen we?
Wat doen we?

 

NEOS Gavere

 

 

Het bestuur van NEOS Gavere werkt ieder jaar een programma op maat uit, gestoeld op de interesse van zijn leden, met doorgaans één activiteit per maand.

 

Gedurende de wintermaanden ligt het accent voornamelijk op interessante voordrachten met een diversiteit aan actuele onderwerpen. Journalisten, professoren en andere deskundige gastsprekers brengen op een heldere en boeiende manier hun verhaal, meestal gestoffeerd aan de hand van een powerpointpresentatie of ander didactisch materiaal.

 

 

Van zodra de eerste zonnestralen zichtbaar zijn, trekken we er regelmatig op uit. Tijdens onze daguitstappen koppelen we het aangename aan het leerrijke. We zorgen voor een goed gevuld programma en bekwame gidsen. We bezoeken culturele pareltjes, musea, bedrijven, ook een sightseeing of boottochtje komt er regelmatig bij. Voorts genieten we altijd van een lekkere lunch en een verfrissend drankje op een mooi terrasje of in een cafeetje met een uniek interieur.

 

Hoogtepunten zijn onze originele en zeer verzorgde buitenlandse reizen naar fascinerende bestemmingen. Het bestuur geeft zowel voor zijn al traditionele 3-daagse reis als zijn meerdaagse excursie de leden vooraf een gedetailleerd reisprogramma met duidelijke prijzen.

 

Vast op de planning staan ieder jaar twee topmanifestaties die NEOS vzw en NEOS Oost-Vlaanderen organiseren.

 

Op het nieuwjaarstreffen en het zomerfeest met verrassingsact, die steeds een grote respons krijgen, verwent het bestuur zijn leden met een lekker etentje.

 

Wie graag zijn conditie onderhoudt, kan tweemaal per jaar deelnemen aan gezellige wandelingen waar goede sfeer primeert.

 

Bij alle activiteiten en uitstappen zijn de leden verzekerd via NEOS vzw bij Fidea voor burgerlijke aansprakelijkheid, lichamelijke ongevallen en rechtsbijstand.