Je bent hier:
Agenda Nationale kalender
Terug naar overzicht
Ontdek Thailand - 12 daagse - Alk Reizenmakers
op 5/2/2023 - 16/2/2023
Programma:

De winter periode is de koelste periode van het jaar en tevens het droogseizoen.
Beleef Bangkok met fonkelende tempels, torenhoge wolkenkrabbers, bruisend nachtleven... Bangkok heeft het allemaal. Na de overblijfselen uit de oorlogstijd - waaronder de River Kwai brug ontdekt te hebben, maakt u zich klaar om de natuurlijke kant van Kanchanaburi te verkennen, waar torenhoge kalkstenen bergen boven dicht oerwoud uittorenen. Na het wandelen en varen langs zilveren watervallen overnacht u in een prachtig hotel aan het water.
Ontdek de eeuwenoude geschiedenis van de oude hoofdsteden. Ayutthaya, de oude hoofdstad van Thailand, is bezaaid met honderden tempels en heeft nog vele sporen van haar vroegere glorie toen kooplieden uit de hele wereld toestroomden.
Stap zo'n 800 jaar terug in de tijd in Sukhothai het meest fascinerende historische park van het land. Fiets door de ruïnes van deze oude hoofdstad met zijn afbrokkelende tempels, sierlijke Boeddhabeelden en met vissen gevulde vijvers.
Eindig in Chiang Mai de culturele hoofdstad van het noorden, erg populair bij cultuurliefhebbers. De oude stad is ideaal om te fietsen en staat vol met tempels uit het Lanna koninkrijk en kronkelige straatjes en een fantastische nachtmarkt.
Laat je onderdompelen in een unieke Aziatische sfeer gedurende deze 12 daagse Neos Reis met verblijf in 4 & 5sterren hotels.

Georganiseerd door:
Alk Reismakers
Locatie:
Alk Reismakers
Steenweg 170
3570 ALKEN