Je bent hier:
Agenda Nationale kalender
Terug naar overzicht
Voorronde quiz Neos West-Brabant
op 25/11/2022 om 14:00 tot 17:00
Programma:

 Neos Vlaams-Brabant gaat binnenkort opnieuw op zoek naar de “Slimste Club“ van de provincie en hiervoor organiseren we onze 10de provinciale quiz.

 

We dagen alle Neos clubs van Vlaams Brabant uit het ook dit jaar tegen elkaar op te nemen in deze amusante, ludieke quiz, o.l.v. quizmaster Daniel Bruyninckx. Misschien wordt jouw club dit jaar uitgeroepen tot de “Slimste Club” van onze provincie en mag ze de wisselbeker mee naar huis nemen!

Er worden opnieuw twee regionale voorrondes voorzien.

We vragen je een uitnodiging te bezorgen aan al de leden van je club. Alle leden kunnen zich inschrijven voor deze quiz bij het clubbestuur. We verwachten de inschrijvingen per ploeg van maximum 6 deelnemers. Er kunnen uiteraard meerdere ploegen inschrijven per club maar om organisatorische redenen wordt het aantal ploegen per club beperkt tot 3.

Hieronder vind je de praktische info per regio. Afdelingen die verhinderd zijn op hun deelname dag kunnen, in afspraak met de quizmaster, wisselen van regio.

 

-        Regio Oost: Aarschot, Bierbeek, Begijnendijk, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Glabbeek, Heverlee, Kessel-Lo, Landen, Leuven, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel, Tienen, Tremelo, Zoutleeuw, Haacht, Keerbergen en Kortenberg

o    Datum: 24/11/2022– 14u

o    Locatie:  Ons Gildenhuis - Pastorijstraat 1 - 3290 Diest

 

-          Regio West: Asse, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Kapelle-op-den-Bos, Lennik, Liedekerke, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk, Overijse, Tervuren, Vilvoorde en Zemst.

o    Datum: 25/11/2022 - 14u

o    Locatie: De Schuur – Kloosterstraat 7 - 1745 Opwijk.                      

 

Uiterste inschrijvingsdatum bij Neos Vlaams-Brabant voor beide regio’s: 30/10/2022

Deelnameprijs: 12 € per deelnemend lid.

Alle aanwezigen worden verwelkomd met een welkomstdrankje en tijdens de pauze wordt taart en koffie aangeboden. Al de andere consumpties zijn niet inbegrepen in deze deelnameprijs.

De inschrijvingen dienen te gebeuren via mail van uw clubsecretariaat aan het Secretariaat van Neos Vlaams-Brabant (Vlaams-brabant@neosvzw.be) met vermelding van je club, het aantal deelnemende ploegen, de naam van elke ploeg, het aantal leden per ploeg, en door storting, via uw clubpenningmeester, van €12 x het aantal deelnemers op de rekening van Neos Vlaams-Brabant.

We willen er graag de nadruk op leggen dat het opnieuw een ludieke en ontspannende quiz wordt en vragen je ook dit zo aan je leden bekend te maken! We dagen hier niet de ervaren quizzer uit, wel de levensgenieter “met ervaring” die houdt van een leuke quiz tijdens een gezellige namiddag!

De quiz zal bestaan uit 6 rondes van telkens 10 vragen. Er zijn 3 rondes voor de pauze en 3 rondes na de pauze met telkens een puzzelronde.

De volgende thema’s zullen aan bod komen:

 

ü  Neos-vragen

ü  Actualiteit

ü  Kunst, Cultuur en Media

ü  Eten en drinken

ü  Varia

ü  Wetenschap, aardrijkskunde, geschiedenis

ü  Sport

ü  Beeld- en ludieke vragen

ü  Natuur

ü  Muziekvragen

 

Op 27 januari 2023 zullen de beste ploegen van de voorrondes het tegen elkaar opnemen in de finale, waarvoor je nog een aparte uitnodiging ontvangt. De beste ploegen zijn -in principe- telkens de 5 beste van elke regio, met dien verstande dat slechts één ploeg per club aan de finale mag deelnemen.

Wij hopen dat je club deze uitdaging aangaat en dat je veel promotie maakt bij je leden! Uiteindelijk is het belangrijkste dat iedereen een fijne namiddag beleeft samen met vele andere enthousiaste Neos-leden uit Vlaams-Brabant.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je deze kwijt bij:

Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

 

Het Vlaams-Brabantse Neos quiz team!

 

Georganiseerd door:
Neos Vlaams Brabant
Locatie:
In de schuur
Kloosterstraat 8
1745 OPWIJK